Tweedehands zadels & inruil

Ben jij op zoek naar een tweedehands zadel voor jouw paard?

meer dan alleen een zadel

tweedehands zadels & inruil

 

Ook hiervoor kun je bij TB Zadelservice terecht! TB Zadelservice heeft een wisselend aanbod tweedehands zadels van diverse merken. Daarnaast is het mogelijk jouw tweedehands zadel in te ruilen bij aanschaf van een nieuw zadel. Tijdens een consult bepalen we de prijs van dit in te ruilen zadel.

Hoe gaat dit te werk? 

 Tijdens een consult bekijken wij de mogelijkheden en pasvorm van jouw zadel. Ik neem jou mee in mijn verhaal zodat jij begrijpt waarom jouw zadel wel of niet past.

Aan de hand van dit advies bekijken de mogelijkheden binnen het assortiment nieuwe en tweedehands zadels en komen we tot een passende oplossing zodat jullie zo snel mogelijk weer kunnen rijden!

Een kwalitatief goed zadel voor een blij paard

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een tweedehands zadel? Of ben je toe aan iets nieuws en wil je een zadel inruilen? 

Laat gegevens achter, dan bel ik je en plannen we een afspraak in.

15 + 9 =

Veelgestelde vragen

Moet ik persé een nieuw zadel na een consult?

Afhankelijk van je situatie en waar je tegenaan loopt met je paard, kom ik naar je toe en kijk ik met je mee. Als je al een zadel hebt, kijken we daar uiteraard naar. De kans is groot dat we je zadel zo kunnen afstellen of aanpassen, zodat het passend is voor je paard. Mocht het zadel echt niet meer goed passen, kunnen we in overleg bepalen welk zadel wel goed aansluit.

Hoe zit het met de levertijd van een nieuw zadel?

De levertijd ligt tussen de 3 en 4 maanden gemiddeld. Dit komt omdat het zadel speciaal naar jouw wensen gemaakt wordt, in de fabriek in Engeland. Maatwerk kost tijd, maar dan heb je ook een zadel dat helemaal bij je paard en jou past!

 

Mijn paard heeft een fysieke uitdaging of trauma waardoor zadels moeilijk passen is, wat nu?

Neem even contact op. Afhankelijk van wat er speelt, bedenk ik samen met jou wat het beste aansluit.

 

Als paard nog niet goed is ingereden, wat dan?

Belangrijk bij het aanmeten van een zadel is om een paard in beweging te zien (stap, draf, galop). Een paard in beweging verschilt namelijk veel van een stilstaand paard. Samen kijken we wat haalbaar en mogelijk is.

 

 

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt direct na de afspraak via pin of contant (geen wisselgeld mogelijk). Als je uiteindelijk besluit om een zadel te kopen, vervallen de consultkosten en zit mijn bezoek voor de aanmeting bij de aanschaf van het zadel in. Indien je een nieuw zadel koopt betaal je 50% als aanbetaling, en na aflevering de andere  50% via pin.